reklam

19 Mart 2013 Salı

Joyetech eRoll Mini Elektronik Sigara



Mini Elektronik Sigara Joyetech eRoll

eRoll, Joyetech tarafından üretilen en son yenilikçi otomatik mini e-sigara'dır. Piyasadaki en küçük e-sigara olma özelliğine sahiptir, öyle ki onun ölçüleri hemen hemen geleneksel tütün sigaralarıyla aynıdır.
E-sigaraya yeni başlayanlar için çok iyi bir seçim çünkü çok hafif ve kolay kullanımlı. Bu yapısı dolayısıyla da, Joyetech’ in diğer elektronik sigaralarıyla paylaştığı tek şey değişebilir atomizer sistemidir. Atomizer çalışmayı durdurduğunda, tek yapmanız gereken atomizer başlığını değiştirmek. Tüm atomizeri değiştirmenize gerek yok, sadece başlığını değiştirmeniz yeterli. Çoğu zaman bu durum daha düşük maliyet ve atomizeri yenilemek için daha pratik bir yol sağlar.
Bu ürün 90mah bataryaya sahiptir, yani bataryanın sıklıkla yeniden şarj edilmesi gerekmektedir. Ancak, eRoll kiti 1 adet elektronik sigara, 1 adet ekstra batarya ve PCC (kişisel şarj kutusu) içerir. PCC, bir cüzdan boyutundadır ve evde, ofiste veya bir bilgisayarda şarj edebileceğiniz, büyük kapasiteli “gizli” bir dâhili bataryadır. Bir kere, bu durumda nerede olursanız olun size sigaranızı şarj etmek için bir fırsat verir. Kutuyu şarj etmek zorunda kalmadan önce, e-sigaranız 11 kereye kadar şarj edilebilir, çünkü içindeki batarya 1000mAh lık bir kapasiteye sahiptir. Bir kerede sadece 1 elektronik sigara şarj edebilirsiniz.
eRoll ürünü küçük ölçüleri sebebiyle, düşük kapasiteli bir bataryaya sahip olsa da, PCC kutusunun içindeki ekstra batarya yeniden şarj edilirken aynı anda sigaranızı da içebilirsiniz. Ve böylece, diğer bataryanız PCC kutusunun içerisinde şarj olurken, her zaman için bir bataryayla sigaranızı içebilirsiniz. eRoll’un sahip olduğu bu birkaç şaşırtıcı özelliği keşfettikçe etkileneceksiniz.
Kesinlikle denemeğe değer!

Şık dizayn ve yüksek peformans
Değiştitrilebilir atomizer sistemi
Otomatik pil ile düğmesiz nefes çekimi
Gerçek sigara boyutu
LED Işık
Taşınabilir şarj kutusu ile pratik şarj imkanı

Kutu İçeriği:
1 adet Joyetech E-Roll atomizer konisi
2 adet Joyetech E-Roll atomizer kafası
2 adet Joyetech E-Roll bataryası (3.7V)
3 adet Joyetech E-Roll kartuşu
1 adet Joyetech E-Roll usb şarj aparatı
1 adet Joyetech E-Roll priz şarj aparatı
1 adet Joyetech E-Roll PCC Taşıma Şarj Kutusu 1000mah
ÖNEMLİ NOT: Likit hediyesi yoktur. O sebeple de ürünü alırken aynı zamanda likit siparişinizi de geçin.

SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN==> http://www.e-sigara-elektroniksigara.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder